Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tvarohový srnčí hřbet

Zpět
  • Autor: NONNO
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 9.00

Moučník z tvarohu a BeBe sušenek.

Ingredience

Dochucovadla:

1 lžička práškového agaru

Energetická hodnota celkem: 4458 kJ

Bílkoviny (g): 86, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 147, SAFA (g): 7, Cukry (g): 97, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 495 kJ

Bílkoviny (g): 9.6, Tuky (g): 1.4, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Do formy " srnčí hřbet " položíme potravinářskou folii. Dno i stěny vyskládáme BeBe sušenkami. Dvě vaničky tvarohu smícháme s cukralósou. Připravíme si želatinu z Agaru. 2dcl vody a 1 lžičku práškového agaru 1 minutu povaříme. Poté zamícháme do tvarohu a směs nalijeme do formy na sušenky. Povrch překryjeme vrstvou sušenek a dáme vychladit. Do tvarohu můžeme přidat ovoce čerstvé, nebo sušené.

Fotografie

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

01. 04. 2015 10:25
Tak tomu říkám "zdravý zákusek" a postup vypadá velmi snadně. Asi zaškolím dceru a uděláme společně o víkendu. Tvaroh u nás "jede" !
29. 04. 2013 14:27
Tak toto vypadá dobře, hned v sobotu ochutnám, čekám vnoučata a dostat do nich tvaroh, to je není nic jednoduchého, děkuji za nápad.
05. 04. 2013 10:24
Mňam.Tohle vypadá chutně .

Naši partneři